Barometer 2017

Geplaatst op
Economische barometer bijeenkomst

De Economische Barometer 2017

De Economische Barometer Breda is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Avans Hogeschool, Gemeente Breda en Rabobank Breda. Sinds 2000 wordt het producentenvertrouwen gemeten bij ondernemend Breda. Dit geeft een indicatie van de regionale economische verwachtingen in Breda. Hiernaast wordt elk jaar een studentenonderzoek verricht met dit jaar als thema "Duurzaam ondernemen".

De Economische Barometer Breda en de resultaten van het studentenonderzoek zijn op maandag 6 maart bij Avans Hogeschool gepresenteerd. De presentatiefilm met de samenvatting van het onderzoek en de stand van de Economische Barometer Breda in 2017 kunt u hier terugzien. Het programma en een aantal foto's treft u hieronder op deze pagina.

Verder kunt u ook de flyer, de infografic en het persbericht nog teruglezen. U vindt deze documenten op deze pagina.

Programma maandag 6 maart 2017

De presentatie vond plaats op maandagavond 6 maart van 17.45 uur tot 21.00 uur bij Avans Hogeschool AKV|St Joost, Beukenlaan 1, Breda.

De avond werd gepresenteerd door Mascha de Rooij

17.45 uur: Ontvangst met soep en een broodje in de kapel
18.30 uur: Opening door Diederik Zijderveld en gespreksleider Mascha de Rooij
18.35 uur: Presentatie Economische Barometer
18.55 uur: Duurzaam ondernemen, hoe doen Bredase ondernemers dat?
Vier duurzame ondernemers pitchen hun bedrijf
• Patty van Broekhoven van DEVENTER profielen
• Mark Suurbier van Combekk
• Roderick Rodenburg van Synple
• Luitzen Wobma van Tools To Work
19.05 uur: Presentatieronde 1
19.25 uur: Presentatieronde 2
19.50 uur: Plenaire afsluiting van de avond
20.15 uur: Netwerkborrel

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. U ontkomt er dan ook niet aan om duurzaam te ondernemen. De investeringen die u doet, verdienen zich op tal van terreinen terug. Ook biedt duurzaam ondernemen u meer afzetkansen. De vraag naar duurzame producten en diensten neemt toe. Welke voordelen kunt u behalen? Vier Bredase ondernemers vertelden hun inspirerende verhaal tijdens de presentatie van de Economische Barometer Breda en sommige van hun presentaties vindt u terug rechtsboven op deze pagina.